Werkbezoek BBB Limburg

Vandaag vond er een werkbezoek plaats vanuit de fractie van de Provinciale Staten van BBB LimburgChristian Van BommelDiederik Nijenhuis en Mart Thijssen bezochten ons kantoor en Zorgboerderij Casquettenhof. Samen met de zorgboeren Caroline, Wil en Tom Schrijnwerkers hebben we de fractie mogen informeren over alle 'ins en outs' van de zorg die op onze zorgboerderijen verleend wordt. Het was een heel interessant en constructief werkbezoek. Zo hebben we ook informatie over onze kansen en uitdagingen meegegeven. 

Opvolgerscafé een succes!

De Limburgse Land- en Tuinbouwbond en Coöperatie Limburgse Zorgboeren organiseerden afgelopen donderdag een eerste Opvolgerscafé. Een groep jonge (potentiële) bedrijfsopvolgers uit de multifunctionele landbouw - waar zorgboerderijen onder vallen -…

Circulaire economie - Zorgboerderij 't Riezenbroek

Week 6 van 2023 (deze week) staat in het teken van circulaire economie, een onderdeel van duurzaamheid. Onze zorgboerderijen en hun agrarische bedrijfstakken zijn op verschillende manier bezig met verduurzamen. Vanuit CLZ zetten we in het kader van…

Deelnemerstevredenheid 2022

De resultaten van het deelnemerstevredenheidonderzoek van 2022 zijn bekend. We zijn erg verheugd te kunnen delen dat we wederom een 8,7 als gemiddeld cijfer hebben. Iets om trots op te zijn!

Fijne feestdagen!

Vanuit Coöperatie Limburgse Zorgboeren wensen we iedereen gezellige kerstdagen en veel gezondheid en geluk voor het nieuwe jaar!