Open dag bij zorgboerderij Ransdalerveld op zondag 25 november 2018


Onze 2 - jaarlijkse open dag komt er weer aan! Zondag 25 november bent u vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom op Zorgboerderij Ransdalerveld. Iedere keer weer een gezellig event, met informatie, producten en zelfgebakken vlaai. Dus mis het niet!

Neem deel aan een rondleiding, demonstraties manden vlechten en smeden, maak kennis met ons werk, de producten en kunstwerken van de zorgboerderij. Geniet van verse koffie of thee met onze zelfgemaakte wafels of vlaai. Of kiest u toch voor die heerlijke, stevige erwtensoep?

Zorgboerderij Ransdalerveld biedt begeleiding groep en behandeling voor ouderen en jong- dementerende bezoekers die zelfstandig wonen, maar niet meer in staat zijn zelf structuur en activering in hun leven te brengen. Zorgboerderij Ransdalerveld werkt samen met MeanderGroep Zuid-Limburg en de Coöperatie Limburgse Zorgboeren en beschikt over het kwaliteitskeurmerk voor zorgboerderijen. Meer informatie? Bel ons via 043 – 459 21 60 of kijk op onze website www.zbransdalerveld.nl.

LOCATIE ZORGBOERDERIJ RANSDALERVELD
St. Gillisstraat 30, 6312 AE Ransdaal

Onderzoek effecten zorglandbouw

In opdracht van het ministerie van Economische Zaken heeft van 2011 tot 2017 het programma Landbouw en Zorg gelopen. Dit programma is opgesteld in nauwe samenwerking met het ministerie van VWS, de Federatie Landbouw en Zorg en de Taskforce…