Kwaliteitsverslag 2023 online

Ons kwaliteitsverslag over 2023 staat online. In het verslag staan verschillende interviews. Zo blikken bestuursvoorzitter Sebastiaan van der Flier en voorzitter van de Raad van Toezicht Rianne Cuppen - na een voorwoord van John Caubergh - terug op het jaar 2023. Met een fotocollage wordt het jubileumjaar van CLZ vervolgens in beeld gebracht. Vanuit de cliëntenraad wordt door Marij Drissen en Justien Janssen ingegaan op de nieuwe invulling van de centrale cliëntenraad, welke sinds 2023 weer op sterkte is. Daarna wordt in twee artikelen ingegaan op het thema samenwerking met andere zorgaanbieders. Zo blikt Carla van Herten samen met Laura Muijsers van De Zorggroep terug op onze samenwerking in Noord-Limburg, o.a. in een pilot in Sevenum. Ook John Caubergh licht met Clemence Dezaire van Zorgboerderij Ravensbosch en Sandra Essers van Envida toe hoe een snellere toegang in Zuid-Limburg eruitziet. Uiteraard zijn deze interviews aangevuld met onze administratieve en financiële gegevens. 

Klik hier om naar het verslag of de factsheet (een verkote versie) te gaan. 

Werkbezoek BBB Limburg

Vandaag vond er een werkbezoek plaats vanuit de fractie van de Provinciale Staten van BBB Limburg aan CLZ en Zorgboerderij Casquettenhof.

Digitale inbraak bij CLZ

Recent heeft een onbevoegde toegang gehad tot de emailboxen van een medewerker van CLZ. Dit blijkt uit onderzoek naar aanleiding van een phishingmail die op 23 januari 2024 onder de naam van de betrokken medewerker van CLZ verstuurd is.