Scholing Positieve Gezondheid

CLZ schoolde de afgelopen periode meer dan 100 zorgboeren en hun medewerkers rondom het gedachtengoed van Positieve Gezondheid middels een opleiding van Fontys Hogescholen. Bij Positieve Gezondheid kijk je breed en vanuit zes dimensies naar gezondheid. De ziekte of beperking staat niet centraal, maar de mensen zelf, hun veerkracht en naar wat hun leven betekenisvol maakt. Dit alles met zo veel mogelijk eigen regie. Klik hier voor meer informatie over Positieve Gezondheid.    

Via een artikel en een mini-reeks met ervaringen van cursisten blikken we als CLZ terug op de opleiding. Klik hier voor de terugblik op de opleiding. 

Deelnemerstevredenheid 2021

Jaarlijks vraagt CLZ de deelnemerstevredenheid uit bij haar cliënten. De deelnemerstevredenheid wordt uitgevraagd middels gevalideerde vragenlijsten die specifiek gericht zijn op de betreffende doelgroep. Naast de vragen is er de mogelijkheid om…

Corona-crisis

Al onze locaties zijn geopend. Wij werken volgens de laatste RIVM richtlijnen en nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen in acht. Heeft u vragen, neem dan contact op met de lokale zorgboerderij of via info@limburgsezorgboeren.nl.