Zorgcoöperatie Limburg – Samen sterk voor jeugdzorg 

Met 9 jeugdhulporganisaties hebben we onze krachten gebundeld in Zorgcoöperatie Limburg. Binnen de zorgcoöperatie hebben we alle jeugdzorg onder één paraplu en kunnen we snel schakelen tussen het verschillende aanbod op basis van de behoefte en de zorgvraag van de cliënt en het systeem.

We bieden vanuit de kracht van onze combinatie en expertise een uitgebreid aanbod aan behandeling en begeleiding voor jeugd. Zorgcoöperatie Limburg kenmerkt zich door de oprechte betrokkenheid, een goede bereikbaarheid en de capaciteit om snel te acteren en te schakelen over de muren van de individuele organisaties heen. We gaan samen voor kwaliteit, zorg op maat en passende hulp aan jeugdigen en hun systeem. Samen sterk voor jeugdzorg!  

Zorgcoöperatie Limburg is verheugd te kunnen meedelen dat we middels deze gezamenlijke aanbesteding voldoen aan de gestelde eisen en vanaf 1 januari 2023 één van de drie gecontracteerde partijen zijn voor de behandeling en begeleiding van jeugd in Zuid-Limburg.  

Zorgcoöperatie Limburg bundelt de krachten van Active4you, aXnaga, Cessio, Coöperatie Limburgse Zorgboeren, ECLGMTSR, PPB Limburg, Synthese en Zorggroep Vizie.

Op de hoogte blijven van ons zorgaanbod, onze werkwijze en nieuwe ontwikkelingen? Neem een kijkje op onze site. Volg daarnaast de LinkedIn-pagina van Zorgcoöperatie Limburg. 
 

Opvolgerscafé een succes!

De Limburgse Land- en Tuinbouwbond en Coöperatie Limburgse Zorgboeren organiseerden afgelopen donderdag een eerste Opvolgerscafé. Een groep jonge (potentiële) bedrijfsopvolgers uit de multifunctionele landbouw - waar zorgboerderijen onder vallen -…

Circulaire economie - Zorgboerderij 't Riezenbroek

Week 6 van 2023 (deze week) staat in het teken van circulaire economie, een onderdeel van duurzaamheid. Onze zorgboerderijen en hun agrarische bedrijfstakken zijn op verschillende manier bezig met verduurzamen. Vanuit CLZ zetten we in het kader van…

Deelnemerstevredenheid 2022

De resultaten van het deelnemerstevredenheidonderzoek van 2022 zijn bekend. We zijn erg verheugd te kunnen delen dat we wederom een 8,7 als gemiddeld cijfer hebben. Iets om trots op te zijn!