Kwaliteitsverslag 2022 online

Ons kwaliteitsverslag over 2022 staat online. In het verslag staan verschillende interviews. Zo spreken bestuursvoorzitter Sebastiaan van der Flier en voorzitter van de Raad van Commissarissen Rianne Cuppen over tien jaar CLZ. Vanuit de cliëntenraad wordt door Berno Simmelink ingegaan op onze (onveranderde) kernwaarden en met drie zorgboerinnen kijken we naar ons totale zorgaanbod. Ook het Kwaliteitskader voor de Zorglandbouw wordt toegelicht door Anouk Hafkamp en Maya de Wilde van de Federatie Landbouw en Zorg. Tenslotte kijken we vanuit CLZ met twee zorgboeren terug op de kwaliteitsimpulsen rondom Positieve Gezondheid en intervisie. Uiteraard zijn deze interviews aangevuld met onze administratieve en financiële gegevens. 

Klik hier om naar het verslag of de factsheet (een verkote versie) te gaan. 

Deelnemerstevredenheid 2021

Jaarlijks vraagt CLZ de deelnemerstevredenheid uit bij haar cliënten. De deelnemerstevredenheid wordt uitgevraagd middels gevalideerde vragenlijsten die specifiek gericht zijn op de betreffende doelgroep. Naast de vragen is er de mogelijkheid om…

Corona-crisis

Al onze locaties zijn geopend. Wij werken volgens de laatste RIVM richtlijnen en nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen in acht. Heeft u vragen, neem dan contact op met de lokale zorgboerderij of via info@limburgsezorgboeren.nl.