Deelnemerstevredenheid 2023

Onze deelnemers zijn dik tevreden en wij daardoor ook. De zorg op onze zorgboerderijen scoort voor het derde jaar op rij een mooie 8,7! Dit blijkt uit het deelnemerstevredenheidsonderzoek van 2023. We zijn trots op dit resultaat en zijn blij dat de deelnemers onze zorg nog steeds zo goed beoordelen. Een kleine greep uit de opmerkingen om jullie mee te laten genieten:

  • “Mijn leven is positief veranderd en het bezoek aan de zorgboerderij heeft mijn eenzaamheid verminderd.”
  • “Vooral zo doorgaan. Jullie zorgen voor een glimlach op onze zoon zijn gezicht en door de werkzaamheden geeft hem dit een gevoel van zelfstandigheid en zelfzekerheid.”
  • “Ik vind het fijn dat niets moet, maar veel mogelijk is.”
  • “Ik ben heel erg blij dat mam zo graag gaat en op die manier een fijne invulling van haar dag heeft.”
  • “De persoonlijke touch, ervaar ik (en mijn zoon) als uitermate prettig.”

Jaarlijks vraagt CLZ de deelnemerstevredenheid uit bij haar cliënten. De deelnemerstevredenheid wordt uitgevraagd middels gevalideerde vragenlijsten die specifiek gericht zijn op de betreffende doelgroep. Naast de vragen is er de mogelijkheid om opmerkingen toe te voegen. De resultaten van het deelnemerstevredenheidsonderzoek en de toegevoegde opmerkingen geven een goede duiding van de tevredenheid van de verleende zorg en bieden een basis voor verbeteringen.

Artikel over 10-jarig bestaan CLZ

Op 19 mei 2023 is een artikel in de Nieuwe Oogst verschenen over het 10-jarig bestaan van de Coöperatie Limburgse Zorgboeren. Bestuursvoorzitter Sebastiaan van der Flier en zorgboerin Germa Dings blikken in het artikel terug op het ontstaan van…

Scholing Positieve Gezondheid

CLZ schoolde de afgelopen periode meer dan 100 zorgboeren en hun medewerkers rondom het gedachtengoed van Positieve Gezondheid middels een opleiding van Fontys Hogescholen. Via een artikel en een mini-reeks met ervaringen van cursisten blikken we als…