Minidocumentaire '10 jaar CLZ in beeld'

Ons jubileumjaar was een mooie aanleiding om een tegeltje te ontwikkelen voor alle aangesloten zorgboeren én een minidocumentaire over 10 jaar CLZ in beeld te maken. We toonden de film tijdens het symposium, maar willen deze jullie niet onthouden. Bestuursvoorzitter Sebastiaan van der Flier bezocht Germa en Ton Dings van Zorgboerderij Asselterhof. Hij overhandigde een tegeltje ter ere van het jubileum van CLZ en blikte met Germa en Ton terug op 10 jaar CLZ. Hoe is Zorgboerderij Asselterhof ontstaan, hoe is CLZ ontstaan, wat doet CLZ voor haar zorgboeren en wat maakt werken op een zorgboerderij zo leuk? Ook kregen we een inkijkje in de zorgboerderij en zagen we hoe deelnemers de zorg bij Zorgboerderij Asselterhof ervaren. Klik hier om het filmpje te bekijken. 

Werkbezoek BBB Limburg

Vandaag vond er een werkbezoek plaats vanuit de fractie van de Provinciale Staten van BBB Limburg aan CLZ en Zorgboerderij Casquettenhof.

Digitale inbraak bij CLZ

Recent heeft een onbevoegde toegang gehad tot de emailboxen van een medewerker van CLZ. Dit blijkt uit onderzoek naar aanleiding van een phishingmail die op 23 januari 2024 onder de naam van de betrokken medewerker van CLZ verstuurd is.