Artikel over 10-jarig bestaan CLZ

Op 19 mei 2023 is een artikel in de Nieuwe Oogst verschenen over het 10-jarig bestaan van de Coöperatie Limburgse Zorgboeren. Bestuursvoorzitter Sebastiaan van der Flier en zorgboerin Germa Dings blikken in het artikel terug op het ontstaan van Zorgboerderij Asselterhof, het ontstaan van CLZ en de ontwikkelingen van de afgelopen tien jaar.

Sebastiaan concludeert: 'De afgelopen tien jaar zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in het zorglandschap en we doen er alles aan om dit te blijven. De kwaliteiten van een zorgboerderij zijn zodanig uniek dat ik er alle vertrouwen in heb dat er in dit steeds complexere zorglandschap ook in de toekomst nog steeds vraag naar zorgboerderijen is.'

Klik hier om het volledige artikel (geschreven door Deborah Parren) te lezen.
 

Werkbezoek BBB Limburg

Vandaag vond er een werkbezoek plaats vanuit de fractie van de Provinciale Staten van BBB Limburg aan CLZ en Zorgboerderij Casquettenhof.

Digitale inbraak bij CLZ

Recent heeft een onbevoegde toegang gehad tot de emailboxen van een medewerker van CLZ. Dit blijkt uit onderzoek naar aanleiding van een phishingmail die op 23 januari 2024 onder de naam van de betrokken medewerker van CLZ verstuurd is.