Deelnemerstevredenheid 2023

Onze deelnemers zijn dik tevreden en wij daardoor ook. De zorg op onze zorgboerderijen scoort voor het derde jaar op rij een mooie 8,7! Dit blijkt uit het deelnemerstevredenheidsonderzoek van 2023. We zijn trots op dit resultaat en zijn blij dat de deelnemers onze zorg nog steeds zo goed beoordelen. Een kleine greep uit de opmerkingen om jullie mee te laten genieten:

  • “Mijn leven is positief veranderd en het bezoek aan de zorgboerderij heeft mijn eenzaamheid verminderd.”
  • “Vooral zo doorgaan. Jullie zorgen voor een glimlach op onze zoon zijn gezicht en door de werkzaamheden geeft hem dit een gevoel van zelfstandigheid en zelfzekerheid.”
  • “Ik vind het fijn dat niets moet, maar veel mogelijk is.”
  • “Ik ben heel erg blij dat mam zo graag gaat en op die manier een fijne invulling van haar dag heeft.”
  • “De persoonlijke touch, ervaar ik (en mijn zoon) als uitermate prettig.”

Jaarlijks vraagt CLZ de deelnemerstevredenheid uit bij haar cliënten. De deelnemerstevredenheid wordt uitgevraagd middels gevalideerde vragenlijsten die specifiek gericht zijn op de betreffende doelgroep. Naast de vragen is er de mogelijkheid om opmerkingen toe te voegen. De resultaten van het deelnemerstevredenheidsonderzoek en de toegevoegde opmerkingen geven een goede duiding van de tevredenheid van de verleende zorg en bieden een basis voor verbeteringen.

Video: Zorgboerderij De Haam - Veulen

De vader van David en Sef Janssen vestigde zich in 1957 op boerderij Helena Hoeve De Haam in Veulen. Dit was toen al een gemengd agrarisch bedrijf met schapen, varkens, tuinbouw en een hondenkennel. David en zijn broer Sef runnen tegenwoordig het…