TV-programma Binnenstebuiten op bezoek bij Zorgboerderij Asselterhof

TV-programma Binnenstebuiten op bezoek bij Zorgboerderij Asselterhof

Zorgboerderij Asselterhof van Ton en Germa Dings in Asselt heeft onlangs bezoek gehad van het tv-programma Binnenstebuiten. Maandag 25 maart zal de zorgboerderij op tv te zien zijn.

Zorgboerderij Asselterhof is een bedrijf waar agrarische activiteit en de zorg voor de medemens hand in hand gaan. Op de sfeervolle, monumentale, Limburgse hoeve wordt begeleiding geboden aan mensen met een hulpvraag. Hun werkwijze zal aan bod komen in het tv-programma.

Binnenstebuiten is een tv-programma van de KRO-NCRV rondom duurzame lifestyle en wordt elke werkdag uitgezonden om 19.05 uur op NPO 2 en in het weekend om 17.30 uur.

Klik hier om het programma terug te kijken. 

Opvolgerscafé een succes!

De Limburgse Land- en Tuinbouwbond en Coöperatie Limburgse Zorgboeren organiseerden afgelopen donderdag een eerste Opvolgerscafé. Een groep jonge (potentiële) bedrijfsopvolgers uit de multifunctionele landbouw - waar zorgboerderijen onder vallen -…

Circulaire economie - Zorgboerderij 't Riezenbroek

Week 6 van 2023 (deze week) staat in het teken van circulaire economie, een onderdeel van duurzaamheid. Onze zorgboerderijen en hun agrarische bedrijfstakken zijn op verschillende manier bezig met verduurzamen. Vanuit CLZ zetten we in het kader van…

Deelnemerstevredenheid 2022

De resultaten van het deelnemerstevredenheidonderzoek van 2022 zijn bekend. We zijn erg verheugd te kunnen delen dat we wederom een 8,7 als gemiddeld cijfer hebben. Iets om trots op te zijn!

Fijne feestdagen!

Vanuit Coöperatie Limburgse Zorgboeren wensen we iedereen gezellige kerstdagen en veel gezondheid en geluk voor het nieuwe jaar!