TV-programma Binnenstebuiten op bezoek bij Zorgboerderij Asselterhof

TV-programma Binnenstebuiten op bezoek bij Zorgboerderij Asselterhof

Zorgboerderij Asselterhof van Ton en Germa Dings in Asselt heeft onlangs bezoek gehad van het tv-programma Binnenstebuiten. Maandag 25 maart zal de zorgboerderij op tv te zien zijn.

Zorgboerderij Asselterhof is een bedrijf waar agrarische activiteit en de zorg voor de medemens hand in hand gaan. Op de sfeervolle, monumentale, Limburgse hoeve wordt begeleiding geboden aan mensen met een hulpvraag. Hun werkwijze zal aan bod komen in het tv-programma.

Binnenstebuiten is een tv-programma van de KRO-NCRV rondom duurzame lifestyle en wordt elke werkdag uitgezonden om 19.05 uur op NPO 2 en in het weekend om 17.30 uur.

Klik hier om het programma terug te kijken. 

Werkbezoek BBB Limburg

Vandaag vond er een werkbezoek plaats vanuit de fractie van de Provinciale Staten van BBB Limburg aan CLZ en Zorgboerderij Casquettenhof.

Digitale inbraak bij CLZ

Recent heeft een onbevoegde toegang gehad tot de emailboxen van een medewerker van CLZ. Dit blijkt uit onderzoek naar aanleiding van een phishingmail die op 23 januari 2024 onder de naam van de betrokken medewerker van CLZ verstuurd is.

Deelnemerstevredenheid 2023

De resultaten van het deelnemerstevredenheidonderzoek van 2023 zijn bekend. We zijn erg verheugd te kunnen delen dat we voor het derde jaar op rij een 8,7 als gemiddeld cijfer hebben.