Kwaliteitsverslag 2022 online

Ons kwaliteitsverslag over 2022 staat online. In het verslag staan verschillende interviews. Zo spreken bestuursvoorzitter Sebastiaan van der Flier en voorzitter van de Raad van Commissarissen Rianne Cuppen over tien jaar CLZ. Vanuit de cliëntenraad wordt door Berno Simmelink ingegaan op onze (onveranderde) kernwaarden en met drie zorgboerinnen kijken we naar ons totale zorgaanbod. Ook het Kwaliteitskader voor de Zorglandbouw wordt toegelicht door Anouk Hafkamp en Maya de Wilde van de Federatie Landbouw en Zorg. Tenslotte kijken we vanuit CLZ met twee zorgboeren terug op de kwaliteitsimpulsen rondom Positieve Gezondheid en intervisie. Uiteraard zijn deze interviews aangevuld met onze administratieve en financiële gegevens. 

Klik hier om naar het verslag of de factsheet (een verkote versie) te gaan. 

Werkbezoek BBB Limburg

Vandaag vond er een werkbezoek plaats vanuit de fractie van de Provinciale Staten van BBB Limburg aan CLZ en Zorgboerderij Casquettenhof.

Digitale inbraak bij CLZ

Recent heeft een onbevoegde toegang gehad tot de emailboxen van een medewerker van CLZ. Dit blijkt uit onderzoek naar aanleiding van een phishingmail die op 23 januari 2024 onder de naam van de betrokken medewerker van CLZ verstuurd is.