In de spotlight: functie begeleider

Britt: ‘Wat ik zelf heel bijzonder vind, is dat je echt een band kan opbouwen met de cliënten. Omdat we in een klein team werken en korte lijntjes houden met de ouders, ben je altijd op de hoogte van zaken die spelen en kun je daar meteen op inspelen. Ook leer je de cliënten echt persoonlijk kennen en kun je hen daarom veel beter helpen met hun ontwikkeling. Dat is voor mij de definitie van ECHT in de zorg werken, dat doe je namelijk door een band te krijgen met de mensen die je begeleidt. Hierdoor kan ik als professional bijdragen om het verschil te maken voor iemand!’

Binnen CLZ wordt veel gewerkt met de functie begeleider. In dit bericht staat Britt van Zorgboerderij Zwaantjeshof met haar functie in de spotlight.

Lees hier verder over Coöperatie Limburgse Zorgboeren, Zorgboerderij Zwaantjeshof en de functie of bezoek eens de websites www.limburgsezorgboeren.nl en www.zwaantjeshof.nl.  

Werkbezoek BBB Limburg

Vandaag vond er een werkbezoek plaats vanuit de fractie van de Provinciale Staten van BBB Limburg aan CLZ en Zorgboerderij Casquettenhof.

Digitale inbraak bij CLZ

Recent heeft een onbevoegde toegang gehad tot de emailboxen van een medewerker van CLZ. Dit blijkt uit onderzoek naar aanleiding van een phishingmail die op 23 januari 2024 onder de naam van de betrokken medewerker van CLZ verstuurd is.

Deelnemerstevredenheid 2023

De resultaten van het deelnemerstevredenheidonderzoek van 2023 zijn bekend. We zijn erg verheugd te kunnen delen dat we voor het derde jaar op rij een 8,7 als gemiddeld cijfer hebben.

Vacature(s) intern toezichthouder

Coöperatie Limburgse Zorgboeren zoekt voor een aantal van haar leden op korte termijn: INTERNE TOEZICHTHOUDERS met bestuurlijke en toezichthoudende kwaliteiten, maar zeker ook ervaring en affiniteit met de zorgsector in zijn algemeenheid en…