CLZ neemt deel aan ZorgStart

Vanaf oktober 2022 is het initiatief ZorgStart van start in Noord- en Midden-Limburg. CLZ is één van de deelnemers. Op initiatief van 14 zorgorganisaties gaan we vanuit ZorgStart gezamenlijk de mobiliteit van inwoners uit de regio naar de zorgsector vergroten. Via ZorgStart bieden we kansen voor mensen met een hart voor de zorg en komen we tegemoet aan de toenemende vraag van werkgevers naar personeel. 

ZorgStart is er voor elke inwoner van Noord- en Midden-Limburg die wil ontdekken of de zorg iets voor hem of haar is. Met of zonder zorgachtergrond, dat maakt bij ZorgStart niet uit. Iedereen is welkom! Bij ZorgStart kan een geïnteresseerde inwoner zich oriënteren op de verschillende zorgvragen, maar ook op opleidingen, functies en kansen op de arbeidsmarkt.

Lees meer over ZorgStart en de kick-off op https://zorgstart.nl/nieuws/noordenmiddenlimburg/ of   https://zorgstart.nl/projecten/noord-en-midden-limburg/

Is ZorgStart iets voor jou? Lees ook eens de flyer

Deelnemerstevredenheid 2022

De resultaten van het deelnemerstevredenheidonderzoek van 2022 zijn bekend. We zijn erg verheugd te kunnen delen dat we wederom een 8,7 als gemiddeld cijfer hebben. Iets om trots op te zijn!

Fijne feestdagen!

Vanuit Coöperatie Limburgse Zorgboeren wensen we iedereen gezellige kerstdagen en veel gezondheid en geluk voor het nieuwe jaar!

Deelnemerstevredenheid 2021

Jaarlijks vraagt CLZ de deelnemerstevredenheid uit bij haar cliënten. De deelnemerstevredenheid wordt uitgevraagd middels gevalideerde vragenlijsten die specifiek gericht zijn op de betreffende doelgroep. Naast de vragen is er de mogelijkheid om…